Wat is
eHUB?

Benieuwd wat wij doen? Lees hieronder meer!

Door hubs met elektrische fietsen aan te bieden hopen we dat ook jouw buurt mee doet!

Wat is eHUB?

logo Inter Europe logo Gelderland logo gemeente Arnhem logo Slim & Schoon

eHUB is een Europees project waarbij op verschillende plekken in Arnhem en Nijmegen een verzamelpunt komt voor elektrisch deelvervoer. Het is een pilot die elektrisch deelvervoer beschikbaar maakt voor iedereen.

Dankzij eHUBs kan je de auto laten staan voor je woon-werkverkeer of snel boodschappen doen met een elektrische bakfiets. Doel van de pilot is om te leren wat wel en niet werkt. Daarom zijn we ook geïnteresseerd in jouw mening. In de komende twee jaar breiden we namelijk de vervoermiddelen uit en ook is de plaatsing van de eHUBs nog verder in te vullen.

Waar staat eHUB voor?

Een HUB zelf is een vervoersknooppunt. Het is een schakel in je reis; ongeacht het vervoermiddel, de plek vanaf waar je vertrekt of je eindbestemming. De hub draagt bij aan een snelle en fijne reis. Het is niet zomaar een knooppunt, maar de nadruk ligt op beleving: herkenbaarheid, informatie, tijdsbesparing, positieve verrassingen en het klimaat. Kortom: eHUB is de verzamelplek waar de elektrische vervoermiddelen staan. Wil je weten waar we in Arnhem en Nijmegen staan? Kijk dan bij de locaties of we ook bij jou in de buurt staan.