Onze vervoer-
middelen

Voor elk ritje het juiste elektrische vervoermiddel!

Onze vervoermiddelen

elektrische fietsen
elektrische auto's

Een elektrische fiets is bij eHUB door iedereen te gebruiken. Iedereen kan de vervoermiddelen huren. Door middel van de apps van de aanbieders van de vervoermiddelen kan je op het gewenste moment jouw elektrische vervoermiddel huren.

Elk moment en elke reden van een reis, vraagt om een bijpassend vervoermiddel. Daarom willen we graag zoveel mogelijk diverse vervoermiddelen aanbieden. Op dit moment staan er elektrische fietsen van Deelfiets Nederland en elektrische Amber auto’s op diverse eHUBs. Let op: niet alle vervoermiddel staan bij elke eHUB. Kijk voor het aanbod per locatie hier.

elektrische fietsen
elektrische auto's

Deelfiets Nederland – elektrische fietsen

Met Deelfiets Nederland reis je snel, duurzaam en op een leuke manier door de stad. Deelfiets Nederland biedt comfortabele elektrische fietsen, die gemakkelijk in gebruik zijn. Met een accu die 40-80 kilometer meegaat, kan je niet alleen Arnhem maar de gehele regio verkennen op de elektrische fiets.

Je opent het slot gemakkelijk met Bluetooth via de app van Deelfiets Nederland. Pak de fiets bij het midden van het stuur. Loop met de fiets in uw handen achteruit en laat de fiets naar beneden zakken. Let op: Er zijn twee apps van Deelfiets Nederland in omloop. Zorg dat je de nieuwste app download genaamd “Deelfiets Nederland Nieuw”.

Voor het gebruik van de elektrische fiets van Deelfiets Nederland betaal je 2 euro per uur. Er zijn geen verborgen kosten achteraf en betaalt alleen voor de gebruikte uren. Wil je de hele dag de elektrische fiets gebruiken? Dan betaal je eenmalig 12 euro.

Logo Urbee

Amber - elektrische auto’s

Je reserveert eenvoudig een Amber auto via de app. Het is een kwestie van reserveren, instappen en wegrijden! Kies tijdens je reservering je start- en eindpunt uit de 75 locaties die Amber aanbiedt, open de auto met de app en rijd ermee weg alsof het je eigen auto is. Bij terugkomst op de eHUB plaats je de auto aan de laadpaal en doe je hem weer op slot met de app. Meer informatie? Bekijk de instructievideo’s in de app. 

Volgende stappen

We streven ernaar zoveel mogelijk diverse elektrische vervoermiddelen aan te bieden bij eHUB. Achter de schermen zijn we daar al mee bezig! Zo zijn we aan het kijken om ook elektrische scooters aan het aanbod toe te voegen.

Mocht jij, als bedrijf of als particulier, hier graag bij willen aanhaken? Bijvoorbeeld door jouw elektrische auto aan te bieden voor deelvervoer. Lees er dan hier meer over of neem contact met ons op via de contactpagina. We bespreken dan graag samen de mogelijkheden.